Squashstrainer worden?

Wordt squashtrainer

Beschik je over de kennis en kunde van het squashen en denk je geschikt te zijn om squashtrainer te worden? Schrijf je dan in voor onze squashtrainer cursus. De cursus duurt 6 weken en daarna ga je stagelopen bij ons gedurende 2 maanden. Om de opleiding af te ronden zul je zowel een theorie als een praktijkexamen af moeten leggen. Flo kinderkleding

Het theorie-examen zal bij Squashclub Nuenen gedaan worden en het praktijkexamen zal je bij een andere squashclub afleggen. De kosten voor de squashtrainer opleiding bedragen €375 voor de opleiding en € 115 voor het examen. Wanneer je de opleiding hebt afgrond krijg je van ons en van de SBN een squashtrainer certificaat uitgereikt die geldig is voor alle Squashscholen in Nederland.

Wil je meer informatie over deze opleiding neem dan telefonisch contact met ons op.

Informatie en Lidmaatschappen

Om bij ons te kunnen squashen dien je lid te zijn van de Squashclub Nuenen. Wanneer je bij ons een lidmaatschap afsluit kun je bij ons zoveel squashen als je wilt en kun je ook les komen nemen. De lessen worden volgen leeftijd gegeven op verschillende dagen. Het lidmaatschap moet maandelijks voldaan worden en bedraagt € 35 ongeacht de leeftijd. Naast dat je bij ons kunt komen squashen kun je ook gebruik maken van de fitness, de sauna´s en de kinderopvang. Na het squashen kun je gezellig even bijpraten in de lounge waar je gratis van een kop koffie of thee kunt genieten. Houd er rekening mee dat het lidmaatschap drie dagen voor verloop voldaan moet worden om extra kosten te vermijden.

Wil je graag eerst een kijkje bij ons komen nemen? Dat kan natuurlijk ook stuur ons een berichtje via deze website dan kunnen wij voor jou een proefweek organiseren.

Uiteraard hebben we ook een aantal regels om de samenleving in onze club zo prettig mogelijk te behouden. Het is dan ook streng verboden om in de binnenruimtes te roken, Zonder T-shirt of short en op blote voeten rond te lopen. De squashbanen mogen niet betreden worden met normale schoenen of zonder sportkleding en je dient ook altijd een handdoek bij de hand te hebben tijdens het squashen. In de sauna´s is het verplicht een badhanddoek te gebruiken. De lockers zijn eigendom van de Squashclub Nuenen en mogen alleen gebruikt worden gedurende de tijd dat je bij ons aanwezig bent. Het is daarnaast verboden om met frisdranken of voedsel de squashbanen te betreden. Verder zijn wij niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen of ongevallen, hiervoor kunt u bij ons echter wel een verzekering voor afsluiten. Kinderen onder de 6 jaar worden niet op de squashbanen toegestaan waarvoor u verzocht wordt deze achter te laten bij de kinderopvang.

Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie over Squashclub Nuenen? Stuur ons dan een berichtje naar info@squashclubnuenen.nl, wij zullen er dan voor zorgen dat u zo spoedig mogelijk antwoord van ons krijgt.

Posted on