Squashclub Nuenen

Welkom bij Squashclub Nuenen

Wil je gaan Squashen? Dan ben je bij Squashclub Nuenen op het juiste adres! Met vijf indoor squashbanen kun je bij ons het hele jaar door komen squashen. Het is bij ons niet alleen mogelijk om squashbanen te huren maar je kunt ook bij ons komen leren squashen als je nog niet bekend bent met deze fantastische, gezonde en intensieve sport.

Squash werd oorspronkelijk gespeeld op de scholen in Engeland. Echter hoe deze sport is ontstaan is nog vrij onduidelijk. Deze sport werd vroeger in de openlucht gespeeld met 2 of 4 spelers. Tegenwoordig wordt squash echter indoor gespeeld in met glas afgesloten ruimtes zodat de toeschouwers het spel veilig kunnen volgen.

Bij ons kan iedereen komen squashen en hebben we een aantal pakketten samengesteld om bij ons les te komen nemen. Bij Squashclub Nuenen zijn kinderen vanaf 6 jaar al van harte welkom om hun eerste balletje te komen slaan. Verder hebben we uiteraard ook lesprogramma┬┤s voor jongeren en volwassenen die samen met een van onze gediplomeerde squashtrainers aan de slag kunnen om de sport op de juiste manier aan te leren.

Naast dat je bij ons squashbanen kunt huren of les kunt komen nemen worden er regelmatig ook squashtoernooien gehouden. Wij zijn aangesloten bij de NSB( Nederlandse Squash Bond) en naast het organiseren van squashtoernooien voor beginners en gevorderden doen onze professionele squashspelers ook vaak mee aan internationale toernooien in Belgi├ź, Duitsland en Engeland. Kom een kijkje bij ons nemen of meld je aan voor een proefles!

CBDWat heb je nodig

Om bij Squashclub Nuenen te kunnen komen squashen moet je natuurlijk in het bezit zijn van je eigen spullen zoals een squashracket en squashballen die je bij ons kunt kopen. Daarnaast is de juiste squashkleding ook heel belangrijk, je moet je namelijk gemakkelijk kunnen bewegen wanneer je aan het squashen bent waarvoor wij je een outfit aanraden van elastisch ademend katoen en sportschoenen. Wanneer je hiervan in het bezit bent kun je je bij ons aanmelden om les te nemen met een van onze squashtrainers.

Squashtoernooien

Deelnemen aan een van onze squashtoernooien is een fantastische ervaring voor jong en oud. Op deze toernooien kun je je vaardigheden laten zien en kennis maken met de beste spelers op nationaal en internationaal niveau. Uiteraard moet je wel al een beetje kennis hebben om aan een van deze toernooien te kunnen deelnemen en is het regelmatig trainen dus een must.

De toernooien die door Squashclub Nuenen georganiseerd worden zijn bedoeld voor beginners en gevorderden en waaraan zowel leden als niet leden van de Squashclub aan deel kunnen nemen.

De squashtoernooien van Squashclub Nuenen worden gesponsord door like Flo kleding die gebaseerd is op makkelijke, draagbare en duurzame kinderkleding voor jongens en meisjes. Flo kinderkleding heeft zijn populariteit te danken aan dat alle Flo kinderkledingkledingstukken combineerbaar zijn wat het dus mogelijk maakt dat de kinderen zelf hun outfits samen kunnen stellen zonder dat er fouten gemaakt zullen worden. Kinderen en ouders zijn dol op dit merk, niet alleen omdat de kledingstukken leuk en comfortabel zitten en ze er bovendien lekker in kunnen spelen maar ook omdat ze vervaardigt zijn van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen tegen een zeer betaalbare prijs.

Squashclub Nuenen wordt al een paar jaar met succes door dit merk van kinderkleding gesponsord en is Flo kinderkleding altijd op de toernooien aanwezig met de nieuwste outfits die er op dat moment op het internet te koop zijn met een korting van maar liefst 20% op alle kledingstukken. Reden temeer dus om een kijkje te komen nemen of deel te nemen aan een van onze fantastische squashtoernooien .

Posted on